Usman Naseem Raja en Sohail Babar Raja zijn Cargate Automotive!!

Cargate Automotive is een familiebedrijf in Boxtel, wij zijn een officieel RDW erkend bedrijf, dus betrouwbaar en eerlijk. Wij zijn lid van de Nationale Auto Pas. Dat betekent voor u een 100% gegarandeerde kilometerstand. Wij zijn ook aangesloten bij Autotrust garantie, Cargate is een bedrijf  die zich hoofdzakelijk richt op de inkoop en verkoop van tweedehands auto’s, Export Diensten voor zowel Nederland en buitenlandse klanten. Wij verkopen in alle klasse personenauto's/bestelauto’s tegen de beste prijs dagwaarde en kwaliteit verhouding .

U bent altijd welkom op een afgesproken tijdstip voor het bezichtigen van een auto of een proefrit, neemt u hier vooral de tijd voor.

Bij Cargate Automotive zijn de occasions die wij u aanbieden van diverse merken en worden door ons altijd eerst volledig getaxeerd gecontroleerd en zo nodig in goede conditie gebracht. Indien u een auto bij ons koopt, kunt er van uitgaan dat de auto:

- technisch betrouwbaar is

- uitgebereid door ons is gecontroleerd

-opgelverd wordt met een APK

-garantie heeft van een maand

U heeft ook de keuze om een aanvullende garantie van  drie, zes 12 of 24 maanden te nemen. 

 

 

Cargate Automotive V.O.F is sinds  2007 actief in de autobranche.  Voorheen heette Cargate Automotive V.O.F al 12 jaar sinds 2007 eerst onder naam SA-Auto's en nu onder naam Cargate Automotive V.O.F na overlijden van partner en broer Sohail Babar Raja in 2012.

 

Alle auto's die wij leveren verkeren is een topconditie. mocht u uw nieuwe auto een onderhoudsbeurt willen geven, dan bieden wij dit tegen een scherpe prijs aan. 

 Wij kunnen u garanderen dat uw nieuwe auto bij het verlaten van onze garage in top conditie verkeert. Mocht u graag een onderhoudsbeurt voor uw nieuwe auto wensen, is dit natuurlijk geen probleem. Wij doen dit graag voor u, tegen een scherpe prijs uiteraard.

wilt u langs komen om de occasions te bezichtigen of een proefrit te maken, dan kunt u vrijblijvend langs komen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zij adviseren wij om vooraf telefonisch een afspraak in te plannen. 

 

 

Wilt u bij ons langskomen om rond te kijken of een proefrit in een van onze occasions te maken, neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat! Bij ons wordt u altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en bent u natuurlijk tot niks verplicht. (vrijblijvend)

Wij hopen u graag aan onze tevreden klantenkring te kunnen toevoegen en heten u alvast van harte welkom bij Cargate Automotive!

Over Ons