Mijlstraat 26 5281LL Boxtel NL +31 621154306 uvanboxtel@outlook.com

Over Cargate Automotive

Cargate Automotive is een gemoedelijk familiebedrijf, een eenmanszaak in Boxtel die zich hoofdzakelijk richt op de inkoop en verkoop van tweedehands auto’s. Wij verkopen in alle klasse personen/bestelauto’s tegen scherpe prijzen.

De occasions die wij u aanbieden zijn van diverse betrouwbare merken en worden door ons altijd eerst volledig gecontroleerd en zo nodig in goede conditie gebracht. Hierdoor kunt u er altijd van op aan een technisch goede auto bij ons te kopen die uitgebreid door ons gechecked is en geleverd met APK. Door onze jarenlang ervaring als auto technicus kunnen wij u garanderen dat uw nieuwe auto bij het verlaten van onze garage in top conditie verkeert. Mocht u graag een afleveringsbeurt of onderhoudsbeurt voor uw nieuwe auto wensen, is dit natuurlijk geen probleem. Wij doen dit graag voor u tegen een scherpe prijs uiteraard.

Wij zijn een officieel RDW erkend bedrijf, dus betrouwbaar en eerlijk. Wij zijn lid van de Nationale Auto Pas. Dat betekent voor u een 100% gegarandeerde kilometerstand. Wij zijn ook aangesloten bij Autotrust garantie en ANWB reviews.

Kijkt u eens vrijblijvend op onze site rond en mocht u een occasion zien die u aanspreekt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. U wordt altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en bent natuurlijk tot niks verplicht. Ook bent u altijd welkom op een afgesproken tijdstip voor het bezichtigen van een auto of een proefrit, neemt u hier vooral de tijd voor.Wilt u bij ons langskomen om rond te kijken of een proefrit in een van onze occasions te maken, neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat!

Wij hopen u graag aan onze tevreden klantenkring te kunnen toevoegen en heten u alvast van harte welkom bij Cargate Automotive!