Mijlstraat 26 5281LL Boxtel NL +31 621154306 uvanboxtel@outlook.com

Auto Verkopen

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u uw auto zou willen verkopen. Wellicht bent u toe aan een nieuw model, of maakt u gewoon te weinig gebruik van uw auto om de kosten ervan te rechtvaardigen. Wat de reden ook is, als u uw auto wilt verkopen, wilt u er op korte termijn, zonder al teveel gedoe van af. Daarnaast wilt u natuurlijk een goede prijs ontvangen voor uw auto. Deze twee doelen kunnen met elkaar conflicteren. Als u bijvoorbeeld uw auto adverteert op een verkoopsite, kan het een tijd duren voordat u een gunstig bod ontvangt. Bij bezichtiging van de auto is de kans groot dat de koper probeert af te dingen, en u een moeizaam onderhandelingsproces moet aangaan. Ook kan het voorkomen dat u lang op uw geld moet wachten, en het komt zelfs voor dat de koper de overschrijving op zijn of haar naam niet goed regelt, met alle gevolgen van dien.

Daarentegen kan een auto verkopen aan een garage of internetopkoper sneller verlopen, en wanneer u daarbij voor een betrouwbaar bedrijf kiest, zal alles op correcte wijze afgehandeld worden en krijgt u tijdig uw geld. U loopt echter wel de kans dat u een veel lager bedrag ontvangt voor uw auto, want deze bedrijven zijn op zoek naar maximale winst. Hoe zorgt u er voor dat de verkoop zo soepel en snel mogelijk verloopt, maar dat u toch de prijs krijgt die uw auto echt waard is?

UW AUTO VERKOPEN AAN ND AUTOMOTIVE: SNEL EN GEMAKKELIJK, EN TOCH EEN EERLIJKE PRIJS

Gelukkig biedt Cargate Automotive hiervoor de oplossing. Cargate Automotive is al meer dan 12 jaar actief in de autobranche en beschikken beide over een RDW-erkenning. Cargate Automotive, voldoet aan allebei de eisen die we eerder noemden: een snelle, gemakkelijke verkoop die op correcte wijze wordt afgehandeld, en een eerlijke, marktconforme prijs voor uw auto.

U kunt het verkopen van uw auto in gang zetten door te bellen met 062 1154 306 , een mail te sturen naar uvanboxtel@outlook.com of het formulier op de site in te vullen. Om een realistisch bod te kunnen doen op uw auto, hebben zij enkele gegevens van u nodig. Dit betreft de volgende zaken:

  • bouwjaar;

  • type;

  • automaat of handgeschakeld;

  • brandstof;

  • kleur;

  • krassen, deuken of andere eventuele schade;

  • de technische staat van de auto;

  • het aantal gereden kilometers;

  • of het onderhoudsboekje aanwezig is;

  • de laatste datum van de APK keuring.

Na het doorgeven van deze gegevens neemt Cargate Automotive op zeer korte termijn contact met u op en zal deze een marktconform bod op uw auto uitbrengen. Het is daarbij van belang dat u alle zaken naar waarheid meldt, vooral ook eventuele schade die de auto heeft. Wanneer u de auto namelijk naar de vestiging van Cargate Automotive toebrengt, zal de auto geïnspecteerd worden. Als daarbij blijkt dat de auto meer schade heeft dan u had vermeld, zal het uiteindelijke bod lager uitvallen dan het oorspronkelijke bod. Voorkom daarom teleurstellingen door alles waarheidsgetrouw in te vullen. Overigens kan een niet-rijwaardige auto bij u thuis worden opgehaald, dus ook een auto met ernstige schade, een auto die niet door de APK-keuring kwam en zelfs een sloopauto kunt u verkopen aan Cargate Automotive.

CARGATE AUTOMOTIVE GARANDEERT EEN SNELLE, GEMAKKELIJKE VERKOOP

Wanneer u akkoord gaat met het bod van Cargate Automotive, kunt u uw auto aan hen verkopen. Dit kan vaak al op de dag van aanmelding, waarmee Cargate Automotive zijn naam eer aandoet. Op hun vestiging wordt alles in één keer afgerond. Door de RDW-erkenning van Cargate Automotive kunnen zij u ter plekke een vrijwaringsbewijs overhandigen. Dit document ontslaat u van alle verdere verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de auto. Tevens wordt het geld direct na het verkopen van uw auto op uw rekening gestort, u hoeft hier dus niet op te wachten. Werkt uw bank een beetje mee, dan staat het geld dezelfde dag al op uw rekening. Verder doet Cargate Automotive niet aan ingewikkelde procedures en een papieren rompslomp; een auto verkopen gaat zo snel en gemakkelijk als maar mogelijk is.

Woont u dicht bij de vestiging in de buurt, dan kunt u door medewerker van Cargate Automotive naar huis worden gebracht. Zo niet, dan brengen zij u naar het dichtstbijzijnde NS-station. Verdere bezoekjes aan onze vestiging zijn niet nodig, het verkopen van uw auto wordt in één keer volledig geregeld en afgerond.

MELD UW AUTO VANDAAG NOG AAN BIJ Cargate AUTOMOTIVE

Bent u ook geïnteresseerd in het op snelle en eenvoudige wijze verkopen van uw auto tegen een marktconforme prijs? Meld dan vandaag nog uw auto aan op Cargate Automotive door te bellen met 062 11 54 306, een mail te sturen naar uvanboxtel@outlook.com of naar www.car-gate.nl te gaan en uw auto daar aan te melden. Snel en gemakkelijk uw auto verkopen, en toch een eerlijke prijs ontvangen? Dit bereikt u met de service van Cargate Automotive!